^_^ Hepi BesDaY To Me ^_^  

Posted by: kiNaKoYu @ AsMaWaTiE ALiaS in

tanggal 15.08.2009 nih besday aku... best tul mlm tadi hubby aku wat suprise kat aku. igtkan dia x igt...hehehehehe.. Dia adalah org yg ke-2 wish kat aku. first cousin aku kak aYu..dia wish ptg smlm. katanya (hepi besday to tomorrow) hehehehehe...tapi pg nih pun dia wish lagi sekali. org yg ke-3 sahabat aku..kak Teh. yg len2 lom lagi termasuk la mama, ayh dn adk2 aku. dorang x igt kotttttt...?? ( sedih siot ). tapi x pe lah...bukan senang nak org igt besday kita. tul x?


tutup bab sedih jap...

mlm tdi hubby aku bg aku kek!!!

sedap giler kek nih tauuuuu....sayang dia kat aku. nie first time dia bg aku kek. sebelum nih just hadiah je. mmmm...sebut pasal hadiah. x de ker?

yg buatkan aku terharu mlm tadi, time aku nak tiup lilin yg 2 batang je tuh (huhuhuhu). dia siap nyanyikan tuk aku lagi. lagu dia kan?

ALLAH selamatkan kamu...

ALLAH selamatkan kamu...

ALLAH selamatkan kamu..ASMAWATIE.....

ALLAh selamatkan kamuuuuuuu.....

terus dia cium pipi aku...heheheheheh. rasa bahagia sgt2 time tuh. aku tanya lepas tuh. ' sayang hadiah mama x de ker?' dia kata ' x de la sayang. tahun nih x de hadiah' pastu dia sengih2... mmmm x de x pe lah. kek nih pun dah ckp bg aku tau!!



mlm tdi aku x msk. dia belikan KFC tapi 3 ketul jer. adusss..kata dia 'ayam dah hbs. kalau nak gak beli kena tgu 1/2 jam lagi. papa beli yg nih je la..' mmm..x pe la dari x de!!! pastu tetiba dia suh aku amek cawan..aku pun amek je lah. aku dgr dia kuar umah. x tahu la kenapa. bila aku pg dpn balik tgk2 dia dah letakkan 1 bungkusan dkt tepi KFC tadi. aku cepat2 la bukak!!! lorrr......rupa2 nya dia belikan aku beg!! best nyer.....beg idaman aku nih!!!terharu tul aku mlm tadi... ALHAMDULILLAH Ya Allah... ko berikan suami sebaik ini.


Amin......




This entry was posted on Sabtu, Ogos 15, 2009 and is filed under . You can leave a response and follow any responses to this entry through the Langgan: Catat Ulasan (Atom) .

3 comments

sy plak yg rse terharu..

Waaa...bestnyer dpt handbeg coach..pndai hubby pilih hadiah..=p

Nway, happy birthday from me ye..smoga pjg umur n dimurahkan rezki. bertuahnye dpr husbnd yg romantik mcm tu. pndai wat surprise kat bini..hehe

hepi buffday ya emak budak!
dapat adiah dari hubby lagi tu!!!
besh2...

Catat Ulasan