::: MiNeRal YaNg MeNganDuNgi HoLY WaTeR  

Posted by: kiNaKoYu @ AsMaWaTiE ALiaS in

ini sekadar gambar hiasan
Untuk pengetahuan semua, umat Islam di Malaysia kini dikejutkan dengan penemuan "Holy Water" di dalam air mineral yang diedarkan dipasaran ketika ini. Seperti yang kita umat Islam ketahui, Holy Water jika diminum oleh umat Islam akan menyebabkan lidah menjadi keras untuk menyebut nama Allah dan hati menjadi beku atas segala ajaran Islam. Sebelum terkena lebih baik kita berhati-hati. Disini disenaraikan nama-nama air mineral tersebut:

1) Al-Mansur
2) Al-Mubarakah
3) Al-Barakah
4) Bestari


Ingat wahai sahabat, orang-orang kafir selalu ingin menjatuhkan agama Islam. Mereka boleh berselindung dengan nama-nama orang Islam tetapi Allah maha mengetahui dan dibukanya minda kita agar tetap dengan keimanan di hati. Untuk pengetahuan , buktinya memang dah ada dan sekarang ini jenama air mineral tersebut boleh didapati disekitar PKNS dan Bukit Jalil dan beberapa tempat sekitar Petaling Jaya, Selangor. Di tempat lain tidak pula diketahui.Selipar Bowling HARAP MAKLUM SEMUA... Selipar getah jenama BOWLING, situ ada tertulis perkataan ALLAH (dlm Arab) di tapaknya (bahagian tumit) harap dapat ambil perhatian. Sebarkan demi agama Islam tercinta.Memang ada perkataan Allah, tengok betul-betul kat tapak (corak besar) tengok tapak selipar sebelah kiri... Kalau sebelah kanan, perkataan ALLAH dalam imej terbalik. SUBAHANALLAH. ... Mineral Water "WATERCO" .....DON'T BUY IT....Wallahualam. ... Saya nak nasihatkan kalau ada saudara kita terminum atau terbeli air mineral 'WATERCO". Ia adalah 'Holy Water'. yang dibuat di Vatican City. Dijampi oleh paderi, termasuk Pope John Paul.
Kalau terminum, cari air kolah dari 3 masjid. Baca Al-Fatihah 1x, Yasin 1x, 3 qul 1x dan selawat. Ambil sebahagian buat minum dan bahagian buat mandi. InsyaAllah mereka akan sedar dan dapat diselamatkan. InsyaAllah. Tolong fowardkan okay... Demi Islam... Demi agama yang tercinta.


This entry was posted on Sabtu, Julai 11, 2009 and is filed under . You can leave a response and follow any responses to this entry through the Langgan: Catat Ulasan (Atom) .

0 comments

Catat Ulasan